Volg ons
Sandor van der Heide IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Van der Heide: “Denk niet dat beloftenafspraak gerespecteerd wordt”

Van der Heide: “Denk niet dat beloftenafspraak gerespecteerd wordt”

IJsselmeervogels speelt vanmiddag bij Rijnsburgse Boys een belangrijk duel in de Derde Divisie Zaterdag. Vogels-trainer Sandor van der Heide verwacht een heel spannend duel waarin de verschillen klein zijn.

Hopen dat de regels worden nagekomen

TweedeDivisie.org sprak met de oefenmeester, die ook inging op het plotselinge vertrek van Igolfur Sigurdsson. De IJslander bleek niet direct te kunnen aarden en daardoor werd het een ongelukkig en kortstondig huwelijk. Ook is Van der Heide zeer uitgesproken over de beloftenteams. Deze week is er veel te doen geweest over de mogelijke toevoeging van extra jong-teams van betaald voetbalclubs. Voor de Fries is er eigenlijk geen twijfel dat er vanzelf meer ploegen bij zullen komen. “Laten we hopen dat de huidige regels worden nagekomen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag