zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan der Heide: "Dan verlies je dus gewoon terecht"

Van der Heide: “Dan verlies je dus gewoon terecht”

Na tien zeges op rij verloor IJsselmeervogels bij FC Lisse met 2-0. Daarmee is de achterstand op de koploper weer opgelopen tot vier punten. Trainer Sandor van der Heide was na afloop eerlijk, hij vond namelijk dat zijn ploeg meer dan terecht had verloren.

Op een enkeling na ondermaats

“Verliezen is vervelend, maar ik vond ons vandaag ook gewoon slecht spelen. Dan is de nederlaag nog wat pijnlijker. Ik vond dat we op een enkeling na ondermaats waren, zonder bal maar vooral ook met bal. We zijn in de loop van de eerste helft met drie aanvallers druk gaan zetten. Dat ging wel wat beter. Maar aan de bal waren er gewoon te veel spelers niet goed”, constateerde de trainer tegenover RTV Utrecht. “Dan verlies je dus gewoon volkomen terecht.”

Groter is het verhaal ook niet

In aanloop naar het duel met FC Lisse werd bekend dat Maikel de Harder gaat vertrekken. De middenvelder is een kind van de club, maar liet weten dat er de afgelopen periode een aantal dingen zijn gebeurd met de technische commissie en de trainer waardoor hij tot zijn besluit is gekomen. Door een blessure speelt hij al twee maanden niet, nadat hij het seizoen begon op de bank. “Ik vind het jammer. Maar het is heel simpel, als je ergens anders wilt voetballen dan moet je dat doen. En groter is het verhaal ook niet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD