dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan der Heide: "Dan is Scheveningen echt weg"

Van der Heide: “Dan is Scheveningen echt weg”

IJsselmeervogels was op zaterdagmiddag aardig op dreef in de wedstrijd tegen ONS Sneek. De ploeg van trainer Sandor van der Heide rekende zonder al te veel moeite af met de ploeg uit Sneek. Het duel eindigde in een 1-4-overwinning voor de bezoekende ploeg.

Dubbele cijfers

IJsselmeervogels speelde zó sterk dat het zelfs met dubbele cijfers had kunnen winnen. Zover kwam het echter niet. Toch maakt Van der Heide zich niet druk. “Op dit moment niet”, vertelde de oefenmeester aan RTV Utrecht. “We moeten dit blijven opbrengen. Hoe dichterbij we komen, hoe makkelijker het mentaal is voor jongens om het op te brengen. We hebben er nu vijf op rij gewonnen, dus deze eindspurt moeten we eigenlijk nog een weekje of drie volhouden, met winst.”

Belangrijke wedstrijden

Voor IJsselmeervogels staan er in de komende weken nog belangrijke duels op het programma met onder meer FC Lisse en Scheveningen, de andere titelkandidaten. “Je kan ze nog een genadeklap geven. Laten we vanaf maandag focussen op Scheveningen. Die moet je dan op negen punten krijgen, dan zijn die echt weg. En dan maar kijken wat Lisse tegen Rijnsburg doet, want die hebben ook nog niet gewonnen daar. Want Rijnsburg gaat vol voor de periode. Dus deze komende twee weken zijn gewoon heel mooi, belangrijk en kan een genadeslag zijn”, aldus Van der Heide.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD