Volg ons
Sandor van der Heide IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Van der Heide: “Dan is Scheveningen echt weg”

Van der Heide: “Dan is Scheveningen echt weg”

IJsselmeervogels was op zaterdagmiddag aardig op dreef in de wedstrijd tegen ONS Sneek. De ploeg van trainer Sandor van der Heide rekende zonder al te veel moeite af met de ploeg uit Sneek. Het duel eindigde in een 1-4-overwinning voor de bezoekende ploeg.

Dubbele cijfers

IJsselmeervogels speelde zó sterk dat het zelfs met dubbele cijfers had kunnen winnen. Zover kwam het echter niet. Toch maakt Van der Heide zich niet druk. “Op dit moment niet”, vertelde de oefenmeester aan RTV Utrecht. “We moeten dit blijven opbrengen. Hoe dichterbij we komen, hoe makkelijker het mentaal is voor jongens om het op te brengen. We hebben er nu vijf op rij gewonnen, dus deze eindspurt moeten we eigenlijk nog een weekje of drie volhouden, met winst.”

Belangrijke wedstrijden

Voor IJsselmeervogels staan er in de komende weken nog belangrijke duels op het programma met onder meer FC Lisse en Scheveningen, de andere titelkandidaten. “Je kan ze nog een genadeklap geven. Laten we vanaf maandag focussen op Scheveningen. Die moet je dan op negen punten krijgen, dan zijn die echt weg. En dan maar kijken wat Lisse tegen Rijnsburg doet, want die hebben ook nog niet gewonnen daar. Want Rijnsburg gaat vol voor de periode. Dus deze komende twee weken zijn gewoon heel mooi, belangrijk en kan een genadeslag zijn”, aldus Van der Heide.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag