maandag, augustus 15, 2022
HomeCompetitiesTweede DivisieVan der Haar (TEC): 'Toen dacht ik, wacht even wordt het zo'n...

Van der Haar (TEC): ‘Toen dacht ik, wacht even wordt het zo’n dag?’

Hans van der Haar verloor zaterdagmiddag met T.E.C. de uitwedstrijd tegen Quick Boys (2-0). De hoofdtrainer van de club uit Tiel was niet verrast dat zijn ploeg een lastige middag tegemoet ging in Katwijk toen een van zijn spelers in de eerste minuut van het duel een mooie kans liet liggen om de score te openen, zo liet hij weten tegenover de camera van Omroep West. 

De eerste vraag/opmerking was dat er zaterdag niet meer in zat dan de geleden nederlaag. De oefenmeester was duidelijk in zijn antwoord. ,,Ik moet eerlijk zeggen vanaf de aftrap krijgen wij een kans vanuit een fout van Quick Boys en die werd dramatisch afgewerkt en toen dacht ik, wacht even wordt het zo’n dag? Dan laten we Quick Boys in hun sterkte spelen en dan verlies je gewoon terecht”, aldus Van der Haar tegenover de camera van Omroep West.

De technische staf probeerde op diverse manieren het tij te keren, maar dat lukte gezien het uiteindelijke resultaat dus niet. ,,We hebben gedaan wat we konden, maar we hebben het niet voor elkaar gekregen. Daarbij moet ik zeggen dat je toch nog drie of vier goede kansen krijgt. Dat zijn dan de dagen dat je ze moet maken, je moet ze altijd maken zeg ik maar. Op dit niveau moet elke tweede kans een doelpunt zijn. Dat was het vandaag niet, maar of dat vandaag voldoende was gebleken dat moet ik nog maar eens bezien.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS