donderdag, maart 4, 2021
Home Competities Tweede Divisie Van den Meiracker zwijgt na akkefietje op training

Van den Meiracker zwijgt na akkefietje op training

Danny van den Meiracker werd zaterdag tegen Excelsior Maassluis gepasseerd door trainer Ted Verdonkschot. Een voorval op de donderdagtraining lag daaraan ten grondslag.

- Advertentie -

De uitgesproken aanvaller clashte op de training met Verdonkschot, die de spits naar de kleedkamer stuurde. Van den Meiracker raakte bovendien zijn basisplaats kwijt, maar mocht na een uur spelen wel invallen tegen Excelsior Maassluis.

Na afloop koos Van den Meiracker ervoor om FOX Sports en RTV Utrecht voor deze keer niet te woord te staan. Verdonkschot gaf tegenover RTV Utrecht wel uitleg: ,,Donderdagavond was er een conflict op de training, dat ontaardde zo dat ik Danny naar binnen moest sturen. Dan gaan club- en teambelang boven het individueel belang.”

Verdonkschot had vervolgens naar eigen zeggen geen andere keus dan de spits te passeren tegen de Tricolores: ,,Je hebt te maken met een groep, dus als je dit laat lopen en je laat hem spelen, dan ben je de groep kwijt en gaan ze volgende week allemaal commentaar leveren”, stelde Verdonkschot tegenover de regionale zender.

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES