Volg ons
Danny van den Meiracker Spakenburg

Tweede Divisie

Van den Meiracker uit selectie van Spakenburg gezet

Van den Meiracker uit selectie van Spakenburg gezet

Danny van den Meiracker is uit de selectie van Spakenburg gezet. De aanvaller van de Blauwen kreeg dit te horen tegelijkertijd dat trainer Hans van de Haar is ontslagen. Onder de Amersfoortse trainer was de Baarnaar aanvoerder, al waren er wel incidenten.

Instelling niet naar de zin van Spakenburg

Spakenburg laat in een verklaring weten dat de spits per direct naar de B-selectie is gezet. “De reden hiervoor is dat vanuit de spelersgroep al langere tijd signalen komen over de instelling van Danny in het veld, die zelfs tot mindere prestaties leidt bij zijn medespelers. Met deze maatregelen verwacht het bestuur dat de voorwaarden zijn geschapen voor een succesvolle tweede helft van het seizoen”, verwijst de club ook naar het ontslag van de trainer.

Volop doelpunten

Van den Meiracker brak als jongeling door bij Spakenburg, werd topscorer in de Topklasse en verdiende een transfer naar NEC. De Eredivisie bleek te hoog gegrepen, maar in de Jupiler League wist hij bij FC Oss wel goed te starten. Na twee keer zijn kruisband te hebben gescheurd besloot hij terug te keren naar Spakenburg. De 27-jarige wist vorig seizoen ondanks een zeer rommelige campagne toch vijftien keer te scoren. In de Tweede Divisie scoorde hij al zeven keer in zeventien duels. Hij is al de tweede spits die dit weekend aan de kant is gezet, ook Giovalli Serbony werd bij VVSB weggestuurd.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie