donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan den Meiracker tekent nieuw contract bij FC Lienden

Van den Meiracker tekent nieuw contract bij FC Lienden

Danny van den Meiracker zal ook volgend seizoen uitkomen voor FC Lienden. De Baarnaar kwam in de winterstop over van Spakenburg en tekende toen een contract voor de rest van het seizoen. Nu is de 27-jarige een verbintenis overeengekomen met FC Lienden voor het seizoen 2017-2018.

Al van grote waarde op De Abdijhof

Sinds zijn komst naar De Abdijhof had Van den Meiracker twee wedstrijden nodig om warm te draaien, vanaf het duel met Jong Sparta begon het te lopen. Inmiddels staat de spits dan ook al op vier doelpunten en een aantal assists. Als nieuw aanspeelpunt is hij belangrijk voor de ploeg van Hans Kraay junior en blijkt hij een goede combinatie met Frank Wiafe en Abderrahim Loukili die om hem heen spelen. Kraay junior liet dan ook al optekenen graag met de spits verder te gaan en nu zijn ze eruit gekomen voor een langere samenwerking.

Weggestuurd door Spakenburg

Als jongeling brak Van den Meiracker door bij Spakenburg en verdiende door een uitmuntend seizoen in de Topklasse Zaterdag een contract bij NEC. De Eredivisie bleek net te hoog gegrepen, maar in de Jupiler League bij FC Oss kende hij wel een goede start. Twee kruisbandblessures gooiden roet in het eten, waarop hij terugkeerde naar Spakenburg. Na een moeizaam eerste seizoen kreeg hij deze zomer van Hans van de Haar de aanvoerdersband. Het werd echter opnieuw geen gelukkige campagne en na het ontslag van Van de Haar werd Van den Meiracker door de clubleiding ook uit de selectie gezet. Daarop koos hij voor de overstap naar FC Lienden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD