Volg ons
FC Lienden Danny van den Meiracker

Tweede Divisie

Van den Meiracker tekent nieuw contract bij FC Lienden

Van den Meiracker tekent nieuw contract bij FC Lienden

Danny van den Meiracker zal ook volgend seizoen uitkomen voor FC Lienden. De Baarnaar kwam in de winterstop over van Spakenburg en tekende toen een contract voor de rest van het seizoen. Nu is de 27-jarige een verbintenis overeengekomen met FC Lienden voor het seizoen 2017-2018.

Al van grote waarde op De Abdijhof

Sinds zijn komst naar De Abdijhof had Van den Meiracker twee wedstrijden nodig om warm te draaien, vanaf het duel met Jong Sparta begon het te lopen. Inmiddels staat de spits dan ook al op vier doelpunten en een aantal assists. Als nieuw aanspeelpunt is hij belangrijk voor de ploeg van Hans Kraay junior en blijkt hij een goede combinatie met Frank Wiafe en Abderrahim Loukili die om hem heen spelen. Kraay junior liet dan ook al optekenen graag met de spits verder te gaan en nu zijn ze eruit gekomen voor een langere samenwerking.

Weggestuurd door Spakenburg

Als jongeling brak Van den Meiracker door bij Spakenburg en verdiende door een uitmuntend seizoen in de Topklasse Zaterdag een contract bij NEC. De Eredivisie bleek net te hoog gegrepen, maar in de Jupiler League bij FC Oss kende hij wel een goede start. Twee kruisbandblessures gooiden roet in het eten, waarop hij terugkeerde naar Spakenburg. Na een moeizaam eerste seizoen kreeg hij deze zomer van Hans van de Haar de aanvoerdersband. Het werd echter opnieuw geen gelukkige campagne en na het ontslag van Van de Haar werd Van den Meiracker door de clubleiding ook uit de selectie gezet. Daarop koos hij voor de overstap naar FC Lienden.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie