maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan den Meiracker snapt bankplek niet: "Weinig krediet"

Van den Meiracker snapt bankplek niet: “Weinig krediet”

Danny van den Meiracker moest het in de wedstrijd tegen Barendrecht stellen met een plek op de bank. Pas als invaller kon de spits én aanvoerder zijn kwaliteiten laten zien en dat deed hij direct door de winnende treffer te verzorgen voor Spakenburg (2-1). Van den Meiracker vond zijn plek op de reservebank niet terecht.

Bank zitten niet leuk

De spits sprak met RTV Utrecht over zijn reserverol. “Op de bank zitten is niet leuk. Je bent voetballer om te voetballen. Maar dat is een keuze die de trainer heeft gemaakt”, vertelde Van den Meiracker. Of hij het terecht vond? “Dat is een ander verhaal. Niet echt. Je kan krediet krijgen en je kan het niet krijgen. Ik denk dat ik het niet heel veel krijg. Anderen spelen tien wedstrijden slecht en dan blijven ze er wel instaan. En ik twee of drie en dan word ik gelijk gewisseld. Maar dat hoort bij een club als Spakenburg. Je hebt concurrentie. Als hij denkt dat hij het tegen Barendrecht zonder mij kon, dan moet hij het doen. En dat heeft hij gedaan.”

Van den Meiracker wil veranderen

Van den Meiracker heeft wel het idee dat hij moet veranderen. “Hij (Van de Haar, red.) zegt weleens een dingetje en ik zeg weleens een dingetje. Ik kan er tegen als iemand wat tegen mij zegt en ik vind dat andere mensen er ook tegen moeten kunnen. Al moet ik wel zeggen dat ik buiten het veld een hele rustige jongen ben, dan praat ik gewoon rustig en is er niets aan de hand. En ik vind zelf ook dat ik in het veld moet veranderen, omdat ik soms weleens een zwarte waas voor mijn ogen krijg en iemand helemaal verrot begin te schelden. Als hij daarop doelt, dan ben ik het met hem eens.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD