donderdag, oktober 21, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieVan den Meiracker reageert op 'vrees voor einde carrière'

Van den Meiracker reageert op ‘vrees voor einde carrière’

IJsselmeervogels-spits Danny van den Meiracker heeft gereageerd op zijn ,,vrees voor een ernstige blessure en daarmee het eind van zijn carrière”, zoals De Bunschoter hem vrij citeert. 

De 32-jarige aanvaller liet zaterdag een MRI-scan uitvoeren om duidelijkheid te krijgen of er letsel is aan zijn knie, waar hij al zo’n drie weken klachten aan heeft. ,,Op de scan was volgens de artsen niks te zien”, meldt de lokale krant. 

Van den Meiracker gaat daarom deze week zijn knie ‘testen’ om te zien of er bij belasting en inspanning vocht in komt. Wanneer de aanvaller zijn rentree kan maken voor de in sportieve crisis verkerende Vogels is nog onbekend. 

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD