maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan den Meiracker per direct naar FC Lienden

Van den Meiracker per direct naar FC Lienden

Danny van den Meiracker maakt per direct de overstap naar FC Lienden. De aanvaller is vorige week uit de selectie gezet door Spakenburg en gaf al aan dat hij overwoog om al in de winterstop naar een nieuwe club te verkassen. Maandagavond is er een akkoord bereikt tussen de twee clubs, waardoor de transfer per direct tot stand zal komen.

Eén struikelblok is onderling duel

Het laatste gesprek maandagavond ging om één detail. Beide clubs staan namelijk op 28 januari tegenover elkaar. Spakenburg wilde dan ook niet meewerken aan een direct vertrek en hem pas per 1 februari vrijgeven. Er werd gezocht naar een tussen oplossing. Uiteindelijk werd deze gevonden door de volgende constructie. “Beide clubs zijn het er over eens dat vanwege de gevoeligheid van de situatie het beter is dat hij in de komende onderlinge wedstrijd niet zal spelen”, aldus de verklaring.

Tweede spits voor Lienden

Voor FC Lienden is dit al de tweede aanvallende versterking. Afgelopen week werd Frank Wiafe teruggehaald van Fortuna Sittard, hij was vorig seizoen ook goed voor twaalf doelpunten in de Topklasse Zondag. Van den Meiracker was bij Spakenburg dit seizoen zelfs aanvoerder, maar in de ogen van de rest van de selectie een grote stoorzender. Het zorgde ervoor dat hij direct na het ontslag van trainer Hans van de Haar, die juist van Lienden af kwam, uit de selectie werd gezet.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD