Volg ons
Danny van den Meiracker Spakenburg

Tweede Divisie

Van den Meiracker niet akkoord met schikkingsvoorstel

Van den Meiracker niet akkoord met schikkingsvoorstel

Danny van den Meiracker heeft het schikkingsvoorstel van de aanklager van de KNVB afgewezen, meldt De Bunschoter. De aanklager had de aanvaller van Spakenburg een schikkingsvoorstel van vijf duels schorsing gedaan na zijn rode kaart tegen Kozakken Boys, maar hier is Van den Meiracker het niet mee eens.

Verklaring scheidsrechter

Van den Meiracker kreeg in de veelbesproken wedstrijd tegen Kozakken Boys tegen het einde van de wedstrijd een rode kaart. De aanvoerder van de Blauwen wilde een strafschop bij een 4-3-achterstand, maar kreeg deze niet van scheidsrechter Cairo. Van den Meiracker ging verhaal halen bij de leidsman en kreeg vervolgens de rode kaart. De speler van Spakenburg is van mening dat de straf van vijf duels schorsing te hoog is, mede omdat scheidsrechter Cairo na de wedstrijd verklaard zou hebben dat de kaart makkelijk gegeven was. De zaak wordt nu verder onderzocht.

Onenigheid tussen Kozakken Boys en Spakenburg

Niet alleen werd er in de slotfase van Kozakken BoysSpakenburg een rode kaart voor Van den Meiracker getrokken. Er vielen ook ook meerdere doelpunten. Spakenburg leek nog een punt over te houden aan het duel, nadat het met 3-1 achter had gestaan. Diep in blessuretijd maakte Kozakken Boys toch nog de 4-3. Dat zorgde voor een hoop emoties en na het laatste fluitsignaal van Cairo bleek dit ook buiten de lijnen het geval. Er ontstond een opstootje in de spelerstunnel en Ralph Dua van Spakenburg werd racistisch bejegend. Ondertussen liggen ook de besturen van de beide clubs met elkaar in de clinch.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie