Volg ons

Tweede Divisie

Van den Meiracker moppert op arbiter Winkel: ‘Dan heb je er geen verstand van’

Van den Meiracker moppert op arbiter Winkel: ‘Dan heb je er geen verstand van’

Danny van den Meiracker beleefde een opmerkelijke wedstrijd tegen Jong Almere City. De aanvaller kwam na rust in het veld, scoorde maar moest vervolgens kort voor tijd met tweemaal geel van het veld.

Aanleiding voor de twee gele kaarten direct na elkaar was een overtreding op de spits, stelde Van den Meiracker na afloop in gesprek met RTV Utrecht: ,,Ik krijg vol een elleboog op m’n oor dus ik zeg: ‘verdomme scheids‘ als reactie of hij het gezien heeft. Als je daar al geel voor geeft, in zo’n wedstrijd waar helemaal niks is gebeurd, vind ik wel ver gaan.”

,,Ik zei eerst wat tegen die jongen, toen wilde hij direct rood geven. Ik zei iets van: kijk uit ezel of klootzak, ik weet het niet precies meer wat ik zei tegen die speler. Toen zei de scheids ‘kom maar’ en wilde hij direct rood geven. Zei de speler: volgens mij had hij het tegen mij. Maar de scheids zat er al een beetje op te loeren heb ik het idee. Toen liep hij langs en zei ik: ‘Goed bezig hoor’. Toen trok hij weer een gele. Dan heb je er geen verstand van.”

Hoewel de twee gele kaarten geen directe schorsing opleveren, baalt Van den Meiracker wel: ,,Het zijn wel twee gele kaarten waardoor je sneller bij je vijfde komt, maar deze scheids moet echt beter een wedstrijd aan gaan voelen.”

Over het spel van de Rooien was de topschutter niet bijster enthousiast: ,,Als ik heel eerlijk ben was het dramatisch, maar we hadden geluk dat de tegenstander heel veel spelers miste en daardoor met een heel jeugdig team stond. De ene keer heb je dat geluk en de andere keer niet. (..) We hebben aardig wat kansen gecreëerd maar alle lof voor Jong Almere City maar tegen deze ploeg moet je ook nog heel veel meer creëren. Als je blijft voetballen kun je hier heel veel scoren.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie