Volg ons
FC Lienden Danny van den Meiracker

Tweede Divisie

Van den Meiracker leeft op bij FC Lienden: “Denk na over toekomst”

Van den Meiracker leeft op bij FC Lienden: “Denk na over toekomst”

Met een grote glimlach kon Danny van den Meiracker zondag van het veld stappen na de 1-3-zege van FC Lienden op AFC. De spits pikte opnieuw een doelpuntje mee en voelt veel vertrouwen van trainer Hans Kraaij junior: “Ik heb het heel erg naar m’n zin hier. Het plezier is terug”, zei hij tegenover TweedeDivisie.org.

Tijd om na te denken

Bij zijn overstap van Spakenburg wilde Van den Meiracker zich nog niet uitspreken over een mogelijk langer verblijf na dit seizoen in de Betuwe. De aanvaller uit Baarn wilde eerst zien hoe de reistijd en de nieuwe club hem zou bevallen. “Eigenlijk is die situatie nog niet veranderd. Ik neem de tijd om na te denken over mijn toekomst”, aldus de spits.

Alsof hij weer achttien jaar oud is

Trainer Hans Kraaij junior geniet van zijn aanwinst, die bij Spakenburg tot persona non grata was verklaard: “Ik hou van lastige jongens, juist omdat ze namelijk wel eerlijk zijn en dingen recht in je gezicht zeggen. In de eerste twee wedstrijden scoorde hij niet en wisselde ik hem voortijdig. Maar tegelijk bleven we op de training tot 23.25 uur duizenden voorzetten geven om af te werken, juist omdat we heel erg veel vertrouwen in hem hebben. En het mag duidelijk zijn dat ik heel blij met Danny ben: hij heeft zichtbaar het plezier weer terug, alsof hij weer 18 jaar oud is.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie