Volg ons

IJsselmeervogels

Van den Meiracker: ‘IJsselmeervogels grotendeels financiële keuze’

Van den Meiracker: ‘IJsselmeervogels grotendeels financiële keuze’

Danny van den Meiracker maakte zich bij de supporters van zijn oude club Spakenburg niet populair door voor komend seizoen te tekenen bij aartsrivaal IJsselmeervogels. De spits van FC Lienden is echter eerlijk over de motieven voor zijn overstap.

Doe er niet moeilijk over
,,IJsselmeervogels is grotendeels een financiële keuze”, stelt Van den Meiracker onomwonden tegenover RTV Utrecht. Of, zoals hij het tegenover het AD, omschrijft: ,,Ik ga hier veel meer verdienen. Daar kan ik wel omheen draaien, maar dat is gewoon zo en daar doe ik niet moeilijk over.”

Accepteren

Hij erkent beloftes uit het verleden te breken: ,,Ik heb gezegd dat ik nooit voor De Vogels zou spelen. Ik heb er nu toch voor gekozen en dat moeten de supporters accepteren”, besluit de goalgetter uit Baarn tegenover de regionale omroep.

Discussieer mee!

Meer over IJsselmeervogels