Volg ons
Danny van den Meiracker Spakenburg

Tweede Divisie

Van den Meiracker: “Het kan zijn dat ik vertrek”

Van den Meiracker: “Het kan zijn dat ik vertrek”

Het is de vraag of Spakenburg volgend seizoen nog wel de beschikking heeft over Danny van den Meiracker. De spits beschikt tenslotte over een aflopend contract en tot op heden is er nog geen overeenstemming bereikt over contractverlenging. Van den Meiracker houdt dan ook een slag om zijn arm wat betreft zijn toekomst bij de club.

Pas over paar maanden praten

De kans dat Van den Meiracker vertrekt, is aanwezig. “Ik heb donderdag een gesprekje gehad, samen met Melrik (technisch manager Melrik Beukers, red.) en dat ging een beetje over mijn gedrag en een beetje over het contract”, vertelde Van den Meiracker aan RTV Utrecht. “Dat hebben we uitgesteld tot eind februari, begin maart om dan weer eens rond de tafel te zitten van wat we ermee gaan doen en willen. Het kan zijn dat ik vertrek, want het loopt gewoon af. Maar het kan ook zijn dat ik nog vijf jaar blijf.”

Twijfel bij spits

Het is duidelijk dat de spits in principe wel goed zit bij Spakenburg. “Spakenburg is gewoon mijn cluppie. Ik woon hier op tien minuten vandaan. Ik ben hier op mijn plek. Voetballend gezien gaat het gewoon minder dit seizoen. Misschien gaat dat meewegen, misschien niet. We weten het gewoon nog niet.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie