zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan den Meiracker: "Het kan zijn dat ik vertrek"

Van den Meiracker: “Het kan zijn dat ik vertrek”

Het is de vraag of Spakenburg volgend seizoen nog wel de beschikking heeft over Danny van den Meiracker. De spits beschikt tenslotte over een aflopend contract en tot op heden is er nog geen overeenstemming bereikt over contractverlenging. Van den Meiracker houdt dan ook een slag om zijn arm wat betreft zijn toekomst bij de club.

Pas over paar maanden praten

De kans dat Van den Meiracker vertrekt, is aanwezig. “Ik heb donderdag een gesprekje gehad, samen met Melrik (technisch manager Melrik Beukers, red.) en dat ging een beetje over mijn gedrag en een beetje over het contract”, vertelde Van den Meiracker aan RTV Utrecht. “Dat hebben we uitgesteld tot eind februari, begin maart om dan weer eens rond de tafel te zitten van wat we ermee gaan doen en willen. Het kan zijn dat ik vertrek, want het loopt gewoon af. Maar het kan ook zijn dat ik nog vijf jaar blijf.”

Twijfel bij spits

Het is duidelijk dat de spits in principe wel goed zit bij Spakenburg. “Spakenburg is gewoon mijn cluppie. Ik woon hier op tien minuten vandaan. Ik ben hier op mijn plek. Voetballend gezien gaat het gewoon minder dit seizoen. Misschien gaat dat meewegen, misschien niet. We weten het gewoon nog niet.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD