dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenVan den Meiracker: 'Heb getwijfeld of ik deze overstap wel kon maken'

Van den Meiracker: ‘Heb getwijfeld of ik deze overstap wel kon maken’

Zijn telefoon stroomt al de hele ochtend vol berichten: ,,Zowel positief als negatief”, lacht Danny van den Meiracker. ,,Maar daar had ik ook wel rekening mee gehouden.”

De beste keuze
De aanvaller van FC Lienden wist dat zijn overstap naar IJsselmeervogels, de aartsrivaal van zijn vorige club Spakenburg, heftige emoties teweeg zou brengen. ,,Daarom heb ik ook wel getwijfeld of ik het kon maken. Daar heb ik goed met mijn familie en vriendin over gesproken. Maar toen ik alles op een rijtje zette, bleek IJsselmeervogels gewoon de beste keuze”, reageert hij tegenover Voetbal247.nl.

Drie clubs in de race
De strijd om zijn handtekening was er één tussen drie clubs: ,,De Dijk, Spakenburg en IJsselmeervogels waren geïnteresseerd. Voor mij was het belangrijk om weer dichtbij huis te gaan voetballen. Enerzijds omdat ik geen zin had om lang in de auto te moeten zitten, maar ook omdat ik graag weer wilde dat familie en vrienden weer bij mijn wedstrijden konden komen kijken.”

Bepaald verleden
,,En ik wilde graag weer voor veel publiek spelen. Om die reden viel De Dijk af: daar staan vaak toch wat minder mensen langs de kant. Toen ging het tussen Spakenburg en IJsselmeervogels. Maar bij Spakenburg heb ik natuurlijk toch een bepaald verleden. Om die reden viel mijn keuze op IJsselmeervogels”, besluit hij tegenover deze website.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD