donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan den Meiracker: "Hans Kraay hing iedere dag aan de lijn"

Van den Meiracker: “Hans Kraay hing iedere dag aan de lijn”

Danny van den Meiracker verwacht niet dat hij nog terug zal keren bij zijn eigen Spakenburg. Deze week stapte hij over naar FC Lienden, nadat de clubleiding hem uit de selectie had gezet. “Het was altijd mijn clubje, maar er is te veel gebeurd de laatste tijd.”

Ik ben dezelfde als in 2012

De spits doet zijn verhaal in AD/Amersfoortse Courant. “Met heel veel mensen heb ik totaal geen problemen, maar er zijn er nu een paar die me blijkbaar niet mogen. De laatste anderhalf jaar is niet het hoogtepunt van mijn carrière geweest. Ik kan best lastig zijn, maar ben nog steeds dezelfde als in 2012. Blijkbaar heeft deze selectie daar moeite mee. Ik heb jongens op de man af gevraagd of ze problemen met me hebben. Er is dan maar een enkeling die het recht in mijn gezicht zegt. En die dollen dan vaak ook nog.”

Achter mijn rug om

Van den Meiracker werd uit de selectie gezet, omdat de spelersgroep hem een stoorzender zou vinden. “Er zijn jongens die het blijkbaar achter mijn rug om zeggen. Dat vind ik erg jammer, want ik ben een type dat in je gezicht zegt waar het op staat. En dan is het ook klaar. Soms denk ik: was iedereen maar zo. Maar ik besef ook dat je daar ver in kan gaan. Je kunt ook niet achttien jongens hebben die altijd maar zeggen wat ze vinden, want dan loopt het waarschijnlijk ook uit de hand.”

Kraay hing iedere dag aan de lijn

“FC Lienden was het meest concreet en in mijn ogen het meest aansprekend. Hans Kraay junior hing elke dag aan de lijn. Hij zei: ‘ik hou pas op met bellen als je ja zegt’. daar spreekt wel vertrouwen uit.” Toch tekende de spits maar voor een half jaar. “Ik wil zien hoe het bevalt, met de reistijd, het niveau en de club. Het is qua toeschouwersaantallen en accommodatie een stapje terug.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD