donderdag, 29 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan den Meiracker: 'Dit wordt een heel leuk seizoen'

Van den Meiracker: ‘Dit wordt een heel leuk seizoen’

IJsselmeervogels maakt in de eerste drie speelrondes indruk. Met name het trio Achmed el Azzouti, Robbert Olijfveld en Danny van den Meiracker lijkt complementair en toont chemie.

Tot tevredenheid van Van den Meiracker: ,,We hebben een klik, terwijl we in de voorbereiding hooguit zestig minuten samen hebben gespeeld. Hoe dat kan? Dat moet voetbalgogme zijn. Hij heeft het gevoel hoe ik ga lopen en ik voel aan waar hij loopt. Dit wordt nog een heel leuk seizoen”, stelt de aanvaller in het AD. Hij kijkt dan ook reikhalzend uit naar de rest van het seizoen: ,,We gaan er met elkaar elke week een feestje van maken. Dat is het gevoel dat nu in deze ploeg overheerst.”

Van den Meiracker vervolgt: ,,Er zit meer beweging in ons spel. We kunnen de tegenstander echt kapotspelen. Dat was vorig seizoen toch echt anders. We hebben nu meer voetballend vermogen en dat vertaalt zich in deze speelstijl.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD