Volg ons

Eerste Divisie

Van den Boomen over negatief record FC Eindhoven: ‘Gewoon klote’

Van den Boomen over negatief record FC Eindhoven: ‘Gewoon klote’

FC Eindhoven stevent af op een rampjaar. De zorgen bij de achterban lijken gegrond, gezien de historisch slechte start van het seizoen.

,,Wat moet ik erover zeggen. Het is gewoon klote”, baalde aanvoerder Branco van den Boomen na de nipte nederlaag tegen MVV in gesprek met het Eindhovens Dagblad. ,,Iedereen zit nu in een dal, zal snel douchen en meteen naar huis gaan. Je zult mij zo ook niet in het sponsorhome zien. Daar heb ik helemaal geen zin in.”

,,Ik vind dat je van elkaar mag eisen dat je gewoon een fatsoenlijke voorzet of pass geeft. Dat heeft niets te maken met of je hier drie jaar speelt of pas twee weken. Dat is gewoon kwaliteit. En dat moet beter. Er zijn wel jongens bij gekomen met kwaliteit, maar misschien net niet met de dingen die we nodig hebben. De dingen die in het team passen. Ach, ik weet het ook niet. Dit is gewoon erg. We moeten snel een keer winnen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie