Volg ons

Eerste Divisie

Van den Boomen nieuwe aanvoerder FC Eindhoven

Van den Boomen nieuwe aanvoerder FC Eindhoven

FC Eindhoven begint het seizoen met Branco van den Boomen als nieuwe aanvoerder. Trainer Wilfred van Leeuwen liet in de voorbereiding verschillende spelers wisselend met de aanvoerdersband spelen, maar heeft zijn keuze inmiddels bepaald. Fries Deschilder is reserve-captain, Nicky Kuiper de derde in lijn.

Van den Buijs

Het kiezen van een nieuwe captain was nodig na het vertrek van Dario van den Buijs naar Heracles Almelo. Van den Boomen is trots op de uitverkiezing: ,,Als je het op het veld niet laat zien, word je geen aanvoerder, denk ik”, stelt hij in het Eindhovens Dagblad.

Niet verrast
,,Tijdens de vorige oefenwedstrijden liet de trainer vier of vijf verschillende jongens met de band om spelen. Daar was ik er eentje van. Dus toen hij deze week met de vraag kwam of ik aanvoerder wilde worden, was ik niet compleet verrast”, besluit de middenvelder.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie