dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlClubsAFCVan den Boogaart sluit opnieuw aan bij AFC

Van den Boogaart sluit opnieuw aan bij AFC

AFC kan waarschijnlijk ook komend seizoen weer beschikken over Mark van den Boogaart. Het was tot deze week onzeker of de 31-jarige middenvelder zich dit seizoen weer zou aansluiten bij de selectie van trainer Ton du Chatinier vanwege zijn privésituatie.

Gezin
Daarover vertelde de routinier eerder dit jaar aan Voetbal247.nl: ,,Het was april vorig jaar toen mijn vriendin de diagnose kreeg dat ze ernstig ziek bleek. Ik besloot direct om voorlopig te stoppen met voetballen om mijn tijd een aandacht aan mijn gezin, met een zoontje van 2, te kunnen besteden.” In maart sloot de spelmaker zich weer aan bij AFC, dat hem alle ruimte gaf en volledig begrip had dat zijn voornaamste focus bij zijn gezin lag.

Meetrainen
Bob Duis, voorzitter van de technische commissie van AFC, laat weten dat Van den Boogaart sinds enkele dagen weer meetraint met de selectie van Du Chatinier. De oud-speler van Barendrecht en Rijnsburgse Boys was eind vorig seizoen – ondanks zijn lange periode zonder training – direct waardevol voor AFC bij zijn rentree.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD