zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan den Berg tekent voor nog eens twee jaar bij ASWH

Van den Berg tekent voor nog eens twee jaar bij ASWH

Jack van den Berg heeft zijn contract bij ASWH verlengd. De 57-jarige oefenmeester is aan zijn tweede verblijf bij de club uit Hendrik-Ido-Ambacht bezig. In 2015 tekende hij al voor twee jaar en daar is nu dus een verlenging bovenop gekomen. Zo blijft de Barendrechter tot 2019 op Sportpark Schildman.

Moeizame herstart

Vorig seizoen kenden Van den Berg een zeer moeizame herstart bij ASWH. Onlangs gaf hij dan ook toe het twaalf maanden geleden allerminst erg te hebben gevonden als hij toen was ontslagen. Het plezier bij de trainer was op dat moment ver te zoeken. Er kan veel veranderen in een jaar tijd. Van den Berg wist de selectie naar zijn hand te zetten en dat resulteerde in de derde periodetitel, promotie via de play-offs door Noordwijk te verslaan en het winnen van de districtsbeker.

Direct bovenin meedraaien

In de Derde Divisie Zaterdag gaat het voorlopig uitstekend met ASWH. Met zeven zeges en alleen een nederlaag tegen ODIN’59 staat de ploeg uit Hendrik-Ido-Ambacht op de tweede plaats achter FC Lisse. “De prestaties in het huidige seizoen spreken tot de verbeelding. De gesprekken konden dan ook al snel positief worden afgerond”, zo laat de clubleiding weten. “De keuze om voor een nieuw tweejarig contract te gaan is eveneens een bewuste. Dit is gedaan met het oog op de continuïteit en biedt Van den Berg bovendien de ruimte om in alle rust verder te bouwen aan het team en de vereniging.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD