dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan den Berg: "Pas als ik mijn hondje uitlaat komt er een...

Van den Berg: “Pas als ik mijn hondje uitlaat komt er een gelukkig gevoel”

Jack van den Berg boekte dinsdagavond zijn grootste bekersucces uit zijn loopbaan als trainer: “Dit is de eerste keer dat ik met een club bij de laatste-16 in de beker kom. Ik ben heel blij voor iedereen bij de club.” ASWH won eerder van De Treffers met 0-3 en nu werd Spakenburg na verlenging met 2-3 verslagen.

Veel gedachten door mijn hoofd

Zelf heeft de ASWH-coach naar eigen zeggen geen om te genieten van zijn successen, zo vertelde hij aan TweedeDivisie.org “Ik heb moeite om er zo direct na de wedstrijd al van te genieten. Dat heb ik altijd al gehad. Pas als ik vannacht mijn hondje uitlaat dan komt misschien dat gelukkige gevoel, maar zo direct na een wedstrijd schieten toch steeds weer gedachten door mijn hoofd wat ik als trainer nog beter had moeten doen of hoe we ons het beste kunnen voorbereiden op de volgende wedstrijd. Maar dat neemt niet weg dat ik het heel mooi voor de club vind, juist ook omdat zo’n prestatie glans geeft en aandacht voor de club genereert.”

Zag het even niet meer zitten

Hoewel ASWH de bovenliggende ploeg was tegen Spakenburg, had de trainer fases waarin hij het somber inzag. Met name toen Spakenburg in blessuretijd de 2-2 maakte. “In de verlenging zag ik het even niet meer zitten, maar dan zie je toch de enorme wilskracht die in het team zit. Ze hebben echt kei en keihard gewerkt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD