Volg ons
Jack van den Berg ASWH

Derde Divisie Zaterdag

Van den Berg: “ASWH heeft het gewoon nog niet voor elkaar”

Van den Berg: “ASWH heeft het gewoon nog niet voor elkaar”

Jack van den Berg heeft het idee dat er nog iets bij ASWH moet gebeuren wil de club volgend seizoen ook weer in het linkerrijtje van de Derde Divisie mee kunnen doen. In gesprek met Omroep West was de oefenmeester van de club vrij duidelijk over zijn wensen.

Nog niet voor elkaar

Er valt nog werk te verrichten bij de club. “We hebben het gewoon nog niet voor elkaar. We hebben nog een aantal spelers nodig en dan zit je ook altijd weer met het budget. Wat wil ASWH? Wil je aanmodderen en volgend jaar in het rechterrijtje spelen of wil je gewoon weer bij de bovenste vijf spelen. Dat zullen we nu moeten laten zien natuurlijk”, vertelde Van den Berg.

Leegloop

Mochten er geen aanwinsten komen, dan maakt Van den Berg zich zorgen. “Ik ben alleen altijd bang dat als je hier een aantal goede spelers hebt en je kan het niet compleet maken, dan gaan die goede spelers een jaar later ook weer weg. Zo werkt dat. Dan kun je weer van voor af aan beginnen en dat zou hartstikke zonde zijn met dit elftal”, aldus de oefenmeester.

Het complete interview met Jack van den Berg

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag