Volg ons

Van den Beemt maakt debuut voor Excelsior Maassluis: ‘Even aanpoten op sommige momenten’

Tweede Divisie

Van den Beemt maakt debuut voor Excelsior Maassluis: ‘Even aanpoten op sommige momenten’

Nino van den Beemt maakte zaterdag zijn officiële debuut in het eerste elftal van Excelsior Maassluis dat zijn eerste punten wist te pakken van het seizoen door een zege op de Koninklijke HFC (2-3). De middenvelder stond na afloop van het duel voor de camera van Excelsior Maassluis TV en liet weten tevreden te zijn met het resultaat en zijn persoonlijke prestatie al zag hij voor zichzelf zeker nog verbeterpunten voor de komende weken.

Over de streep
De middenvelder kwam over van SC Cambuur en sloot pas recent aan bij de selectie van de club uit de Tweede Divisie. Excelsior Maasluis stond na twee wedstrijden nog met lege handen dus de uitzege was zeer welkom. Van den Beemt kende dus een mooi debuut voor zijn nieuwe club. ,,Het was in ieder geval wat ik had gehoopt om in de eerste wedstrijd direct punten te pakken. In de eerste helft hebben wij goed gespeeld, goed de kansen afgemaakt. Wat we creëerden maakten wij ook gelijk af, dus dat hebben wij echt heel goed gedaan en goed uitgevoerd wat er afgesproken was. In de tweede helft gaat de tegenstander met een lange spits en komen er meer voorzetten vanaf de zijkant en dat werd niet goed opgevangen waardoor steeds maar de lange bal er in kwam. We vergeten zelf te voetballen en dan kwamen wij in de problemen, maar we hebben de wedstrijd gelukkig wel over de streep getrokken”, aldus Van den Beemt tegenover Excelsior Maassluis TV.

Fitter
De aanwinst kon tevreden zijn over zijn spel, maar hij wenste wel kritisch te kijken naar zijn optreden tegen de Koninklijke HFC. ,,De eerste helft ging goed, dan is het conditioneel natuurlijk nog wat makkelijker. Ik zit er nu pas een week bij dus dan is het even aanpoten op sommige momenten. Ik vind dat ik in de tweede helft wel de leiding daarin had moeten nemen en het spel meer naar mij toe moet trekken en het dan juist moet laten voetballen. Dat lukte nu nog niet, maar hoe fitter ik word denk ik dat dit steeds beter gaat lopen. We hebben het goed gedaan als team.”

 

Kijk voor het complete interview naar bovenstaande video van Excelsior Maassluis TV.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie