zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan den Ban: "Stiekem zou ik wel naar Jupiler League willen"

Van den Ban: “Stiekem zou ik wel naar Jupiler League willen”

Katwijk-nieuwkomer Mike van den Ban durft het nauwelijks hardop te zeggen: “De supporters zullen het wellicht niet zo leuk vinden dat ik het uitspreek omdat zij grotendeels graag in de Tweede Divisie blijven, maar het is altijd mijn droom geweest om profvoetballer te worden, dus ik zou persoonlijk best met Katwijk naar de Jupiler League willen. Als voetballer wil ik altijd het hoogst haalbare bereiken”, stelt de aanvallende middenvelder tegenover TweedeDivisie.org.

Goed opgenomen

Van den Ban had een belangrijke aandeel in de 3-0 zege op Jong Vitesse: “Vitesse heeft een onwijs goede ploeg”, looft hij de tegenstander. “Maar tegelijk hadden wij er nog een paar kunnen maken.” De van Koninklijke HFC overgekomen spelmaker heeft zich haast geruisloos aangepast: “Ik ben erg goed opgevangen door de groep. Natuurlijk speelt Katwijk iets anders, maar ik voel al vanaf het begin veel vertrouwen.”

Hoort bovenin mee te draaien

De Katwijkers hebben inmiddels hun draai gevonden: “We zaten in een fase waarin het allemaal net niet wilde, nu valt alles net wel goed. En Katwijk hoort ook gewoon bovenin mee te draaien.” Ondanks de moeizame fase, waarin vooral veel gelijk werd gespeeld, verloor Katwijk nog altijd pas één keer. Dat was opvallend genoeg wel tegen hekkensluiter Jong FC Twente.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD