woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieVan de Sande: 'Ben weggepest bij RKC'

Van de Sande: ‘Ben weggepest bij RKC’

Roel van de Sande is dolblij dat FC Oss hem op de slotdag van de transfermarkt verloste van zijn uitzichtloze situatie bij RKC Waalwijk. De 30-jarige middenvelder werd er naar eigen zeggen weggepest. ,,Ik wil de technische staf van RKC Waalwijk een poepie laten ruiken dat je mensen niet kunt behandelen als een halve idioot”, zegt hij tegenover Kliknieuws.nl

Geen schoonheidsprijs
In Waalwijk kreeg hij drie weken geleden de boodschap dat hij niet langer deel uitmaakte van de eerste selectie: ,,Ik wilde gaan vechten voor mijn plekje, maar de mededeling van de hoofdtrainer kwam totaal onverwacht. Ik moest gaan trainen bij het tweede, mocht niet meer bij het eerste in de kleedkamer omkleden en ook mocht ik niet meer mee lunchen. Ze probeerden me echt weg te pesten, het verdiende absoluut geen schoonheidsprijs. In mijn carrière heb ik dit nog nooit meegemaakt, ook niet bij een ploeggenoot.”

Rood omcirkeld
Blij is hij dan ook dat FC Oss hem wilde overnemen. De middenvelder verwacht echter niet direct een basisplaats te zullen veroveren: “FC Oss is goed begonnen en ik verwacht niet dat ik direct bij de eerste elf sta. Er staat een goede selectie en ik ga knokken voor een basisplaats. Ik wil de technische staf van RKC Waalwijk een poepie laten ruiken dat je mensen niet kunt behandelen als een halve idioot. Ik heb twee data van deze competitie rood omcirkeld en jij weet vast wel welke…”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD