Volg ons
Huizen elftalfoto 2016-2017

Derde Divisie Zaterdag

Van de Pol vertrekt bij Huizen

Van de Pol vertrekt bij Huizen

Voor Huizen begint de zoektocht naar een nieuwe trainer. Henk van de Pol heeft namelijk laten weten dat hij na dit seizoen zal vertrekken. Daarmee komt een einde aan een periode van drie jaar, die tot dusver zeer succesvol zijn verlopen.

Bizarre ontsnapping en promotie

In het eerste seizoen knokte Van de Pol met Huizen lang tegen degradatie, met name door een puntenaftrek door een vechtpartij tegen Bennekom. De zaak duurde het gehele seizoen en pas vlak voor de laatste speelronde kreeg Huizen de punten terug. Daardoor speelde de club zich veilig, om afgelopen seizoen via de play-offs te promoveren naar de Derde Divisie Zaterdag.

Aansluiting weer gevonden

Daarin heeft de Gooische formatie het moeilijk en is hekkensluiter in de winterstop. Toch gloort er hoop, want door de laatste twee wedstrijden te hebben gewonnen is de aansluiting met de andere staartploegen weer gevonden. Tegenover de Gooi- en Eemlander liet de technische commissie van Huizen al weten er van uit te gaan dat dit het laatste seizoen van Van de Pol bij de club zou worden. De trainer heeft nu zelf ook aangegeven te vertrekken. Als reden hiervoor draagt hij aan dat hij het niet meer kan combineren met zijn werk.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag