woensdag, 19 juni 2024

Van de Pol vertrekt bij Huizen

Voor Huizen begint de zoektocht naar een nieuwe trainer. Henk van de Pol heeft namelijk laten weten dat hij na dit seizoen zal vertrekken. Daarmee komt een einde aan een periode van drie jaar, die tot dusver zeer succesvol zijn verlopen.

Bizarre ontsnapping en promotie

In het eerste seizoen knokte Van de Pol met Huizen lang tegen degradatie, met name door een puntenaftrek door een vechtpartij tegen Bennekom. De zaak duurde het gehele seizoen en pas vlak voor de laatste speelronde kreeg Huizen de punten terug. Daardoor speelde de club zich veilig, om afgelopen seizoen via de play-offs te promoveren naar de Derde Divisie Zaterdag.

Aansluiting weer gevonden

Daarin heeft de Gooische formatie het moeilijk en is hekkensluiter in de winterstop. Toch gloort er hoop, want door de laatste twee wedstrijden te hebben gewonnen is de aansluiting met de andere staartploegen weer gevonden. Tegenover de Gooi- en Eemlander liet de technische commissie van Huizen al weten er van uit te gaan dat dit het laatste seizoen van Van de Pol bij de club zou worden. De trainer heeft nu zelf ook aangegeven te vertrekken. Als reden hiervoor draagt hij aan dat hij het niet meer kan combineren met zijn werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD