Volg ons

Eerste Divisie

Van de Pavert: ‘Hopen op misstap van Fortuna’

Van de Pavert: ‘Hopen op misstap van Fortuna’

NEC moet vrezen directe promotie naar de Eredivisie te hebben verspeeld. Door de 1-0 nederlaag bij Jong Ajax moet de Nijmeegse club hopen op een fout van Fortuna, dat twee punten meer heeft.

Klap
,,Enorm zuur en een behoorlijke klap”, reageert Ted van de Pavert tegenover Omroep Gelderland. ,,We moeten nu hopen op een misstap van Fortuna en als dat niet gebeurt, moeten we ons klaarmaken voor de nacompetitie. We hebben uit veel teveel punten verspeeld, maar op dit moment balen we vooral van de uitslag van vandaag.”

Niet best
Ook tegen Jong Ajax kreeg NEC wel kansen om een goed resultaat te boeken: ,,We gingen hier vol goede moed naartoe, maar dan verlies je deze belangrijke wedstrijd. De 1-0 was een klotedoelpunt, al vond ik wel dat we de eerste helft niet best voetbalden. De tweede helft was met strijd en passie en creëren we twee, drie honderd procent kansen en die moeten we dan maken.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie