dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan de Haar zet aanvoerder op de bank: "Een stagnering"

Van de Haar zet aanvoerder op de bank: “Een stagnering”

Hans van de Haar koos er in de wedstrijd van zaterdag voor om Danny van den Meiracker niet te laten starten in de basis tegen Barendrecht. Uiteindelijk verzorgde de spits als invaller alsnog de winnende treffer voor Spakenburg (2-1 winst). Van de Haar liet zich in gesprek met RTV Utrecht uit over de situatie met Van den Meiracker.

Van de Haar ontevreden

“Ik ben niet tevreden over Danny de laatste weken, zeker niet het geval met de rode kaart. Dat moet hij gewoon niet opzoeken. Uiteindelijk is hij natuurlijk vrijgesproken. Althans, je krijgt altijd één wedstrijd. Vorige week heeft hij dus wel gespeeld en had hij een paar dingen op mijn coachmomenten, een tegenreactie. Daar kan ik niet over tevreden zijn. Ik ben het traject met Danny ingegaan. Dat leek goed te gaan, redelijk goed. En nu had hij even een stagnering”, sprak de trainer zich uit.

Goede reactie Van den Meiracker

Van de Haar was wel tevreden over de manier waarop Van den Meiracker gereageerd heeft. Hij ging niet zeuren, maar heeft zijn voeten laten spreken. “Ik heb hem net gecomplimenteerd. Ik heb hem gepasseerd en hij geeft het enige passende antwoord”, vervolgde de oefenmeester. “Dat doet hij gewoon goed, ik ben er hartstikke blij om.” Zelf liet Van den Meiracker niet te begrijpen waarom hij op de bank moest beginnen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD