maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan de Haar vecht ontslag bij Spakenburg aan

Van de Haar vecht ontslag bij Spakenburg aan

Hans van de Haar heeft een zaak aangespannen bij de arbitragecommissie van de KNVB. De trainer werd tijdens de winterstop ontslagen bij Spakenburg en dit ontslag gaat hij volgens RTV Utrecht nu aanvechten. Sinds zijn vertrek gaat het overigens allerminst goed met de Blauwen.

Ontslag na trainingskamp

Luttele uren na de terugkeer van Spakenburg uit Spanje werd Van de Haar ontslagen door de clubleiding. De teleurstellende prestaties en met name de verstandshouding met de selectie was reden voor de club om afscheid te nemen van de trainer. Daarmee was hij slechts een half jaar in dienst, want in de zomer kwam hij na drie zeer succesvolle seizoenen bij FC Lienden richting De Westmaat.

Vrije val terecht gekomen

Zowel Van de Haar als bestuurslid Martijn Koelewijn willen tegenover de regionale omroep geen uitspraken doen zolang de commissie nog met de ontslagprocedure bezig is. Sinds de winterstop heeft voormalig assistent Arnold Klein het stokje overgenomen en hij heeft naast zich de ervaren Tijs Schipper gekregen. Spakenburg is alleen wel in een vrije val terecht gekomen. Haalde Van de Haar zes punten uit zijn laatste drie duels, onder leiding van Klein zijn er pas twee punten in vijf wedstrijden gesprokkeld. Na de 2-0-nederlaag bij HHC Hardenberg zijn de Blauwen zelfs gezakt tot een promotie-degradatiestek.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD