Volg ons

Tweede Divisie

Van de Haar: ‘TEC wil niet langer het lelijke eendje van Tweede Divisie zijn’

Van de Haar: ‘TEC wil niet langer het lelijke eendje van Tweede Divisie zijn’

Als het aan TEC-trainer Hans van de Haar ligt, gaat zijn ploeg dit seizoen voor een klassering in het linkerrijtje. Dat zegt de voormalig coach van FC Lienden en Spakenburg tegen De Gelderlander.

,,Ik ben heel blij met de selectie. De club wil niet langer ‘het lelijke eendje’ zijn in de tweede divisie en weg uit die onderste regionen. Zelf mik ik op een plek in het linker rijtje en wil ik vervolgens door kunnen bouwen. We zijn ambitieus”, stelt Van de Haar in de krant.

De oefenmeester constateert tevreden dat zijn selectie beantwoordt aan zijn wensen: ,,Ik zeg altijd dat de lengte en breedte van een selectie goed moeten zijn. Zo’n tachtig procent van alle doelpunten wordt direct of indirect uit een spelhervatting gemaakt, dus lengte vind ik belangrijk. Daarbij komt dat we hier in Tiel op gras spelen; als het voetballend even niet lukt, moeten we sneller de lange bal kunnen spelen. We hebben erg veel lengte in de ploeg.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie