maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlClubsTECVan de Haar (TEC): 'We moeten een vastigheid worden in de Tweede...

Van de Haar (TEC): ‘We moeten een vastigheid worden in de Tweede Divisie’

TEC maakt tot dusver een sterke indruk in de aanloop naar de start van de competitie. Trainer/coach Hans van de Haar stak tegenover Omroep Gelderland zijn ambitie niet onder stoelen en banken en wil er met de club voor zorgen dat het een stabiele factor zal worden in de hoogste afdeling van het amateurvoetbal.

,Er zijn mensen die hebben gesproken over het lelijke eendje van de Tweede Divisie, het zijn mijn woorden niet trouwens. Daar moet je zo snel mogelijk van af. We moeten een vastigheid worden in de Tweede Divisie’, aldus Van de Haar tegenover de voornoemde regionale omroep.

Ondanks de coronacrisis werd er bij TEC alles aan gedaan, binnen de grenzen van de geldende regels, om de spelers voor te bereiden op het moment dat alles weer geoorloofd was op het trainingsveld. ,Het is heel lastig om die jongens gemotiveerd te houden. Uiteindelijk hebben we dat voor elkaar gekregen en hebben de jongens goed door kunnen trainen op de momenten dat het mocht van onze regering. Op het moment dat we weer mochten gaan spelen zijn we ook weer gaan spelen onderling.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD