Volg ons
hans-van-de-haar-coach-spakenburg

Tweede Divisie

Van de Haar stoïcijns: “Ik voel geen druk”

Van de Haar stoïcijns: “Ik voel geen druk”

Spakenburg-trainer Hans van de Haar heeft niet het gevoel dat zijn positie onder druk staat: “Ik voel geen druk en ben daar sowieso ook niet gevoelig voor”, stelde hij na de zesde wedstrijd zonder overwinning tegenover TweedeDivisie.org. Spakenburg verloor door een late goal van GVVV met 0-1.

Verliezen door pech

“We doen er alles aan. Met de technische commissie heb ik bijna dagelijks contact. Vrezen doe ik niet: als je vanuit angst zou denkt, moet je geen trainer worden.” Hij vervolgt: “Ik zou ook niet weten wat ik hieraan moet veranderen. Tegen GVVV stond het elftal gewoon goed en verliezen we door pech, wat past bij de fase waarin we zitten. Ik kan mijn spelers dan ook niet anders dan complimenten te geven, zeker na zo’n zware week.”

Niet fit om zijn taken uit te voeren

Van de Haar nam zowel zijn spitsen, die bepaald niet in grootse vorm steken, alsmede Nick Tol (die hij na ruim een half uur wisselde) in bescherming: “Natuurlijk zie ik liever dat de spitsen hun kansen maken, maar het is beter dat ze de mogelijkheden missen dan ze die überhaupt niet creëren. Waarom ik Nick Tol al voor rust wissel? Hij was niet fit om zijn taken uit te voeren en kwam steeds te laat. Dan laat ik zo’n jongen niet verzuipen maar neem ik hem in bescherming.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie