maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan de Haar stoïcijns: "Ik voel geen druk"

Van de Haar stoïcijns: “Ik voel geen druk”

Spakenburg-trainer Hans van de Haar heeft niet het gevoel dat zijn positie onder druk staat: “Ik voel geen druk en ben daar sowieso ook niet gevoelig voor”, stelde hij na de zesde wedstrijd zonder overwinning tegenover TweedeDivisie.org. Spakenburg verloor door een late goal van GVVV met 0-1.

Verliezen door pech

“We doen er alles aan. Met de technische commissie heb ik bijna dagelijks contact. Vrezen doe ik niet: als je vanuit angst zou denkt, moet je geen trainer worden.” Hij vervolgt: “Ik zou ook niet weten wat ik hieraan moet veranderen. Tegen GVVV stond het elftal gewoon goed en verliezen we door pech, wat past bij de fase waarin we zitten. Ik kan mijn spelers dan ook niet anders dan complimenten te geven, zeker na zo’n zware week.”

Niet fit om zijn taken uit te voeren

Van de Haar nam zowel zijn spitsen, die bepaald niet in grootse vorm steken, alsmede Nick Tol (die hij na ruim een half uur wisselde) in bescherming: “Natuurlijk zie ik liever dat de spitsen hun kansen maken, maar het is beter dat ze de mogelijkheden missen dan ze die überhaupt niet creëren. Waarom ik Nick Tol al voor rust wissel? Hij was niet fit om zijn taken uit te voeren en kwam steeds te laat. Dan laat ik zo’n jongen niet verzuipen maar neem ik hem in bescherming.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD