Volg ons
hans-van-de-haar-coach-spakenburg

Tweede Divisie

Van de Haar: “Niet iedereen heeft alles gegeven”

Van de Haar: “Niet iedereen heeft alles gegeven”

Spakenburg heeft de pijnlijke mispeer bij Koninklijke HFC (5-1-nederlaag) niet recht weten te zetten. Op eigen veld werd namelijk een 1-0-voorsprong verspeeld tegen AFC. Trainer Hans van de Haar stond na afloop met ingehouden woede FOX Sports te woord. daarbij spaarde hij zijn spelers niet.

“Ik wil niet zeggen dat we onze beste wedstrijd spelen. Je komt 1-0 voor en je krijgt de kans om het af te maken. Niet zo zeer door de penalty, maar daarna krijg je nog meer kansen. Dan heb je AFC liggen, alleen helpen we ze in het zadel door achteruit te lopen. We konden het niet meer opbrengen om de druk te brengen.” Vervolgens scoort AFC twee keer. “Bij de 1-1 staan we te slapen. Dat is geen powernap, maar is een flinke nachtrust. En bij de 1-2 gaan we staan te verdedigen op onze achterlijn. Dat kan niet, want je moet dan tonen wie de baas is.”

Er moet dan ook opnieuw flink wat worden opgelapt bij Spakenburg. “Soms ben je boos en soms ben je teleurgesteld. Ik weet alleen niet wat erger is. Misschien is dit wel erger, want ik heb dingen gezien waar ik echt niet gelukkig van werd. In de kleedkamer heb ik verteld wat ik er van vond en daarbij man en paard genoemd. En daar heb ik zeker geen mensen gespaard. Vanaf nu moet ik weer alles oplappen. We zullen bij onszelf te rade moeten gaan wat er anders moet. Ik heb namelijk het idee dat niet iedere speler alles hebben gegeven wat ze in zich hadden. En daarom ben ik teleurgesteld en is dat wel eens erger dan boos.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie