donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan de Haar: "Niet iedereen heeft alles gegeven"

Van de Haar: “Niet iedereen heeft alles gegeven”

Spakenburg heeft de pijnlijke mispeer bij Koninklijke HFC (5-1-nederlaag) niet recht weten te zetten. Op eigen veld werd namelijk een 1-0-voorsprong verspeeld tegen AFC. Trainer Hans van de Haar stond na afloop met ingehouden woede FOX Sports te woord. daarbij spaarde hij zijn spelers niet.

“Ik wil niet zeggen dat we onze beste wedstrijd spelen. Je komt 1-0 voor en je krijgt de kans om het af te maken. Niet zo zeer door de penalty, maar daarna krijg je nog meer kansen. Dan heb je AFC liggen, alleen helpen we ze in het zadel door achteruit te lopen. We konden het niet meer opbrengen om de druk te brengen.” Vervolgens scoort AFC twee keer. “Bij de 1-1 staan we te slapen. Dat is geen powernap, maar is een flinke nachtrust. En bij de 1-2 gaan we staan te verdedigen op onze achterlijn. Dat kan niet, want je moet dan tonen wie de baas is.”

Er moet dan ook opnieuw flink wat worden opgelapt bij Spakenburg. “Soms ben je boos en soms ben je teleurgesteld. Ik weet alleen niet wat erger is. Misschien is dit wel erger, want ik heb dingen gezien waar ik echt niet gelukkig van werd. In de kleedkamer heb ik verteld wat ik er van vond en daarbij man en paard genoemd. En daar heb ik zeker geen mensen gespaard. Vanaf nu moet ik weer alles oplappen. We zullen bij onszelf te rade moeten gaan wat er anders moet. Ik heb namelijk het idee dat niet iedere speler alles hebben gegeven wat ze in zich hadden. En daarom ben ik teleurgesteld en is dat wel eens erger dan boos.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD