zondag, januari 29, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan de Haar komend seizoen hoofdtrainer van TEC

Van de Haar komend seizoen hoofdtrainer van TEC

TEC heeft een opvolger gevonden voor de aan het einde van het lopende seizoen vertrekkende hoofdtrainer Arjan van der Laan. De club uit de Tweede Divisie gaat vanaf de zomer van 2020 in zee met Hans van de Haar die momenteel nog verantwoordelijk is voor de verrichtingen van FC Lienden. De nieuwe club van de oefenmeester maakte het nieuws bekend via de officiële kanalen.

De 45-jarige Van de Haar plaatste zijn handtekening onder een contract voor één seizoen bij TEC. Het is nog niet zeker of de ploeg komend seizoen ook nog in de Tweede Divisie actief zal zijn. Momenteel bezet men de zestiende plaats. Dit met slechts één punt voorsprong op de nummer zeventien ASWH. De huidige club van Van de Haar is hekkensluiter in de Derde Divisie van het zondagvoetbal.

Van der Haar was in het verleden als voetballer onder andere actief voor Haarlem, De Graafschap, Bayer Uerdingen, Ulm, Bregenz, FC Utrecht, RKC Waalwijk, ADO Den Haag, AGOVV, het Amerikaanse Dayton Dutch Lions, Spakenburg en Veensche Boys. Als trainer stond hij onder contract bij FC Lienden, Spakenburg en FC Utrecht (assistent).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD