Volg ons

Tweede Divisie

Van de Haar: ‘IJsselmeervogels sterker dan Spakenburg’

Van de Haar: ‘IJsselmeervogels sterker dan Spakenburg’

FC Lienden verloor vorige week in een tumultueus duel van Spakenburg en gaat vanmiddag op bezoek bij IJsselmeervogels.

,,Ik denk dat IJsselmeervogels weer sterker is dan Spakenburg”, blikt Van de Haar vooruit in gesprek met De Gelderlander. ,,Er zit meer voetbal in die ploeg. Ze staan niet voor niets bovenaan. Aan ons de taak hen de eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen. Als die mogelijkheid zich voor doet, moeten we het niet nalaten toe te slaan.”

Van de Haar kan beschikken over Haris Memic: de rode kaart die hij tegen Spakenburg kreeg is geseponeerd. ,,Wat we van die wedstrijd hebben geleerd? Dat we er maar mee moeten leven als een scheidsrechter een verkeerde beslissing neemt. Meer kan ik de jongens niet kwalijk nemen. Wat ik wel vind, is dat wij constanter moeten worden. Dat is iets waar we met z’n allen naar toe moeten werken.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie