Volg ons

Tweede Divisie

Van de Haar: ‘Geen revanchegevoelens naar Spakenburg’

Van de Haar: ‘Geen revanchegevoelens naar Spakenburg’

FC Lienden toont zich nogal grillig dit seizoen. De Betuwse formatie ging hard onderuit op bezoek bij Jong Almere City FC.

,,Vier doelpunten voor Jong Almere City, vier fouten van ons”, constateerde Van de Haar in gesprek met De Gelderlander. ,,Het was vandaag een kettingreactie aan fouten. Die 4-1 is meer dan terecht. We hadden het allemaal niet vandaag.”

Revanche voor de nederlaag kan zaterdag volgen, als uitgerekend Van de Haar’s oude werkgever Spakenburg naar de Abdijhof komt: ,,Maar er heersen bij mij geen revanchegevoelens of iets dergelijks. Ik ben met mijn eigen ploeg bezig en ik moet zorgen dat de jongens nu wél goed voorbereid het veld in gaan.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie