Volg ons

FC Lienden

Van de Haar (FC Lienden) krijgt weer rood: ‘Prima als ze mij iedere week willen zoeken’

Van de Haar (FC Lienden) krijgt weer rood: ‘Prima als ze mij iedere week willen zoeken’

Hans van de Haar beleefde zaterdag een uitermate vervelende middag als trainer van FC Lienden. Zijn ploeg ging in de slotfase onderuit tegen IJsselmeervogels en net zoals voorgaande week kreeg de trainer ook nu een rode kaart van de dienstdoende arbiter.

Rode kaart
Over de rode kaart zal nog de nodige discussie ontstaan. De verslaggever van FOX Sports liet tijdens het interview weten dat hij met Van de Haar stond te praten over de wedstrijd op het moment dat de scheidsrechter passeerde. Laatstgenoemde reageerde daarop en toonde volgens de verslaggever na de discussie die daarop volgde de rode kaart. De trainer zelf gaf vervolgens ook tekst en uitleg. ,,Het is zoals het was. Zoals je zegt, wij staan te praten over de wedstrijd. Ik vind het een onterechte vrije bal die hij geeft waaruit een doelpunt ontstaat. Ik vind het een onterechte vrije bal en hij moet zo nodig daarop reageren en dan word ik weggestuurd met rood. Daar hebben meerdere mensen bijgestaan. Prima als ze mij iedere week willen zoeken, maar ik word daar niet warm of koud van. Dit in de zin van  dat ik het eerder respectloos vind hoe ze op mij reageren”, aldus Van de Haar tegenover FOX Sports

Teleurstellend resultaat
IJsselmeervogels was zaterdag de bovenliggende partij, maar FC Lienden bleek ondanks het matige spel toch lang zicht houden op één punt. ,,Het is een teleurstellend resultaat, we hebben helemaal niets afgedwongen. Ik vond ons heel matig spelen, verdedigend was het goed voor elkaar. We hebben er hier voor gekozen naarmate de wedstrijd vorderde om voor resultaat te spelen bij de koploper, zo simpel is het. Dat is niet gelukt en dat is teleurstellend.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over FC Lienden