Volg ons
Hans van de Haar Spakenburg

Tweede Divisie

Van de Haar: “Dit is het spelletje dat ik iedere week wil zien”

Van de Haar: “Dit is het spelletje dat ik iedere week wil zien”

Na zeven nederlagen op rij wist Spakenburg eindelijk weer eens te winnen. TEC werd zelfs met 5-0 verslagen. Trainer Hans van de Haar was dan ook zeer te spreken over het spel van zijn ploeg, waarin Olivier Pilon drie keer scoorde en twee assists gaf.

Dat heb ik afgelopen weken gemist

“Dit is het spelletje dat ik iedere week wil zien”, opende de oefenmeester tegenover RTV Utrecht. “Dat is lange tijd niet gelukt, maar nu heb ik echt genoten. De eerste helft was fantastisch. Na de rust waak je er dan voor dat je niet inkakt, maar dat gebeurde niet. De spelers wilden elkaar helpen, fouten herstellen op allerlei fronten en voor elkaar werken. Dat heb ik de afgelopen weken gemist.”

Het kan wel

Opvallend was wel dat Van de Haar een aantal wisselingen had doorgevoerd. Pilon stond in de basis en was dus zeer beslissend, net zoals Mike Ahrens op het middenveld zijn kans kreeg. Onder de lat was Theo Timmermans vervangen door Richard Arends. “Ondanks of misschien mede dankzij een aantal wisselingen zie je waar toe deze ploeg in staat is. Het kan dus wel.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie