dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan de Haar: "Dat ik een klap heb uitgedeeld is grote onzin"

Van de Haar: “Dat ik een klap heb uitgedeeld is grote onzin”

Hans van de Haar baalt van de gebeurtenissen in zowel de slotfase als na afloop van het duel tussen Kozakken Boys en Spakenburg. De Blauwen verloren met 4-3, raakten aanvoerder Danny van den Meiracker met rood kwijt en vervolgens was er een opstootje. Daarover wilde Van de Haar graag nog wat kwijt.

Zal moeten getuigen

“Op Twitter ging het gerucht dat ik zelf ook een klap zou hebben uitgedeeld. Dat is de grootste onzin”, geeft hij aan tegenover De Gooi- en Eemlander. De trainer stond er bovenop toen er wel van alles gebeurde in de spelerstunnel. De beelden geven geen volledig uitsluitsel, waardoor er nog wel een vervolg zal komen. “Hoewel ik er niet van houd, denk ik dat ik moet getuigen, omdat op beelden te zien is dat er bij stond.” Daarom wil de coach van Spakenburg op dit moment geen tekst en uitleg geven.

Honderd procent penalty

Wel deed hij dat over de slotfase, waarin Spakenburg 3-3 maakte.  “Het leek allemaal goed uit te pakken voor ons, maar we vergaten na de 3-3 even dat we nog tweeënhalve minuut door moesten.” In die minuten scoorde Kozakken Boys de 4-3. Na een vrije trap van Van den Meiracker claimde Spakenburg een penalty. “Het was honderd procent een penalty”, oordeelde Van de Haar. Scheidsrechter Lorenzo Cairo zag er niets in, maar kreeg wel onder meer een woedende Van den Meiracker op zijn dak. De spits kreeg rood. Voor Van de Haar de druppel voor de onrust na afloop. “Het was een overduidelijke handsbal. Als de scheidsrechter een penalty had gegeven, was het rustiger geweest na de wedstrijd.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD