dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagVan de Gevel (UNA) over zijn keuze voor een Belgische club: 'Tijd...

Van de Gevel (UNA) over zijn keuze voor een Belgische club: ‘Tijd voor een nieuw avontuur’

Het zal even wennen zijn voor Mart van de Gevel dat hij komende zomer een ander shirt zal dragen dan dat van UNA. Na zes jaar was het naar zeggen van de aanvaller tijd voor iets anders en dat werd FC Wezel Sport.

De 31-jarige aanvaller arriveerde in 2015 bij UNA, dit nadat hij een uitermate goed seizoen kende in de eerste klasse bij Nuenen. Van de Gevel gaf kort tekst en uitleg over zijn keuze om de deur dicht te doen bij de club uit Zeelst en een avontuur aan te gaan in België. ,,In het verleden heb ik ook al eens gesproken met FC Wezel Sport en nu toonden ze weer belangstelling. Na twee gesprekken was het gevoel gewoon goed en was ik er uit. Het was voor mij ook echt tijd voor een nieuw avontuur. Ik was in het begin van de competitie ook niet zeker van een basisplaats bij UNA en dat speelde ook wel een beetje mee. Het verhaal van Wezel Sport was goed en ik kijk er naar uit om daar te spelen”,  aldus Van de Gevel tegenover Voetbal247.

Van de Gevel was in het seizoen 2016/2017 voor UNA, dat destijds uitkwam in de Tweede Divisie, goed voor vijftien treffers. Het daaropvolgende seizoen in de Derde Divisie van het zondagvoetbal wist hij 27 keer het net van de tegenstander te vinden. De nieuwe club van de Nederlander, FC Wezel Sport, komt uit in de Eerste Provinciale van Antwerpen.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD