donderdag, oktober 21, 2021
HomeCompetitiesTweede DivisieVan de Geest lost tijdelijk de problemen op bij IJsselmeervogels

Van de Geest lost tijdelijk de problemen op bij IJsselmeervogels

IJsselmeervogels maakte woensdagavond bekend dat Ruud van de Geest tijdelijk samen met Ton Cornelissen voor de groep zal staan. De oefenmeester is in bezit van de benodigde diploma’s om zelfstandig training te mogen geven aan een club uit de Tweede Divisie.

Van de Geest was al eerder werkzaam voor IJsselmeervogels. De 53-jarige oefenmeester was onder andere in 2015 al ad-interim trainer bij de vereniging. Zaterdag zal hij plaatsnemen naast de al genoemde Cornelissen op de bank voor de eerstvolgende competitiewedstrijd. Dan staat het uitduel met Jong FC Volendam op het programma.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD