Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Van de Geest komend seizoen werkzaam als assistent-trainer bij Eemdijk

Van de Geest komend seizoen werkzaam als assistent-trainer bij Eemdijk

Eemdijk en Ruud van de Geest verlengen de samenwerking. De oefenmeester, die momenteel als interim-trainer verantwoordelijk is voor de verrichtingen van het eerste elftal van voornoemde club, zal komend seizoen werkzaam zijn als assistent-trainer van Willem Romp, meldt de vereniging uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal op de officiële website.

Wederom assistent
Van de Geest begon het huidige seizoen als assistent van Hans van Arum. Nadat Eemdijk besloot de hoofdtrainer op non-actief te zetten werden zijn taken overgenomen door de 51-jarige oefenmeester. Romp, met ingang van seizoen 2019/2020 hoofdtrainer van Eemdijk is momenteel nog werkzaam bij Roda’46 uit Leusden.

Degradatiestrijd
Eemdijk is met Van de Geest aan het roer bezig aan een hevige strijd om directe degradatie uit de Derde Divisie te voorkomen. Zaterdag staat de ploeg van de interim-trainer tegenover FC Lisse. Opvallend detail is dat bij de komende tegenstander Bas Buimer onder contract staat, de komst van de spits naar Eemdijk werd recent wereldkundig gemaakt.

 

 

Meer over Derde Divisie Zaterdag