Volg ons

Achilles '29

Van de Beek verruilt Achilles’29 voor aartsrivaal De Treffers

Van de Beek verruilt Achilles’29 voor aartsrivaal De Treffers

Boy van de Beek heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Achilles’29. De middenvelder stapt op 1 februari 2018 over naar grote rivaal De Treffers waar hij een contract ondertekende voor anderhalf seizoen, meldt laatstgenoemde club op de officiële website.

Curator
De 24-jarige Nijmegenaar maakt pas officieel de overstap naar zijn nieuwe club op 1 februari 2018. De Treffers hoopt dat de speler eerder speelgerechtigd zal zijn, maar dat is afhankelijk van een akkoord dat gesloten moet worden met de curator van Achilles’29. De curator eist een afkoopsom voor Van de Beek.

Rivaliteit
De speler gaf op de website van De Treffers tekst en uitleg over zijn pikante keuze om te tekenen bij de aartsrivaal.  ,,Ik heb er heel veel zin in. De laatste maanden heeft De Treffers laten zien dat ze me graag wilde hebben en het gevoel is gewoon goed bij de club. Sommige mensen bij Achilles’29 zullen me deze stap niet in dank afnemen vanwege de rivaliteit maar ik denk nu aan mezelf en aan mijn toekomst, die zie ik bij De Treffers. Ik ga een punt zetten achter een hectische periode en ga me bij De Treffers weer heerlijk bezig houden met voetbal!”

 

Discussieer mee!

Meer over Achilles '29