Volg ons

Blauw Geel'38

Van Casteren predikt geduld bij Blauw Geel ’38

Van Casteren predikt geduld bij Blauw Geel ’38

Hoewel Blauw Geel ’38 dit seizoen al vier wedstrijden verloor, weigert trainer Niels van Casteren van paniek of crisis te spreken. Hij predikt geduld.

,,Al ben ik wel teleurgesteld”, zegt hij tegen het Brabants Dagblad na de 1-4 nederlaag tegen UNA. ,,Vooral in het proces. We zijn er nog niet in geslaagd om de juiste samenstelling te vinden. We hebben met OFC, UNA en Jong FC Volendam tegenstanders getroffen van wie we kunnen verliezen. Het wordt wel tijd dat we punten gaan pakken.”

De Veghelse ploeg staat op de 16e plaats. ,,Club, spelers en supporters hadden liever gisteren dan vandaag gezien dat we wedstrijden zouden winnen. Dat snap ik. Toch is iedereen ervan overtuigd dat we dit op de rit gaan krijgen. Ik heb een goede klik met deze groep en een bepaalde drive. In de winterstop zullen mensen kunnen zeggen dat we keurig op een plek staan die recht geeft op lijfsbehoud. Soms is even geduld nodig.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Blauw Geel'38