maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan Benthem verkoos HHC boven FC Emmen en Jong FC Twente

Van Benthem verkoos HHC boven FC Emmen en Jong FC Twente

Bij HHC zijn veel ogen gevestigd op Rens van Benthem. De aanvaller kwam deze zomer over van Quick ’20 en had verschillende opties dankzij zijn 28 goals, waaronder FC Emmen en FC Twente, vertelt hij in De Stentor.

Vaste baan
,,Bij FC Twente zou ik in de beloften terecht komen. Voor mij was het risico te groot om mijn vaste baan op te zeggen”, stelde de docent lichamelijke opvoeding na het verloren oefenduel tegen Rijnsburgse Boys. ,,Tussendoor meldde HHC zich. Ik heb een goed gesprek gehad met Bert Nijboer en toen was de keuze snel gemaakt. Hopelijk kan ik me een niveau hoger ook laten gelden.”

Op het randje
Met Van Benthem hebben de Hardenbergers een spits die loert op de ruimte achter de verdediging van de tegenstander: ,,Dat is ook wel mijn grootste kwaliteit. Ik probeer op het randje te spelen, zodat de middenvelders de bal er tussendoor kunnen steken. Daarnaast ben ik doelgericht. Ik denk dat verdedigers wel eens gek van me worden tijdens de wedstrijd.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD