Volg ons
Rens van Benthem Quick 20

Derde Divisie Zondag

Van Benthem belaagt Kaars met twaalf goals

Van Benthem belaagt Kaars met twaalf goals

Quick’20 kent een uitstekende start van het seizoen in de Derde Divisie Zondag. De Oldenzaalse club maakte na de degradatie uit de Topklasse een herstart en weet met vijf zeges op rij nu ook bovenin mee te draaien. Tegen OFC werd het liefst 6-1, met vijf goals van Rens van Benthem.

Twaalf uit negen

Dennis Kaars trekt in de Derde Divisie Zondag veel bekijks met achttien doelpunten na negen wedstrijden, Van Benthem blijft hem aardig in het spoor met ook al twaalf goals. “Het was een heerlijke middag”, vertelde hij na de zege op OFC tegenover RTV Oost. De ruime overwinning kwam als een verrassing, want tot dit weekend deelden Quick’20 en OFC de tweede plaats. “Licht geflatteerd was de uitslag wel, ik denk wel dat wij ze met de juiste middelen hebben bestreden. We speelden heel compact en OFC kon daardoor niet het eigen spel spelen.”

Keepers kennen mijn penalty

Tegen OFC scoorde Van Benthem ook een penalty. “Dat was al mijn vierde van het seizoen en ik wist dat de keeper ook de beelden had gezien. Daarom schoot ik de bal nu in de andere hoek.” Blij is hij met zijn goals, maar in zijn vijfde seizoen in het eerste van Quick’20 heeft de spits andere doelen. “Ik ben blij als we als ploeg blijven winnen. Als ik daar kan bijdragen op deze manier is dat voor mij persoonlijk mooi. Veel van deze treffers komen namelijk ook tot stand door de rest van de ploeg.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag