Volg ons

Derde Divisie

Van Arum na afstraffing Eemdijk: ‘We horen misschien niet eens op dit niveau thuis’

Van Arum na afstraffing Eemdijk: ‘We horen misschien niet eens op dit niveau thuis’

Eemdijk leed zaterdag een ontluisterende 0-9 nederlaag tegen DVS’33. Trainer Hans van Arum maakt zich zorgen.

,,Het wordt steeds moeilijker voor ons om een representatief elftal op te stellen. Je kunt zeggen dat het een excuus is, maar op gegeven moment houdt het gewoon op. We missen durf en agressiviteit in het veld, waardoor we ook fouten maken”, constateert hij in gesprek met het AD. Van Arum hoopt dat de afstraffing een wijze les is voor zijn selectie: ,,Misschien hadden we dit wel even nodig. We zijn terug op aarde. Honderd procent inzet is in deze competitie niet genoeg. Wij moeten 120 procent geven en daarbij moeten wij beseffen dat het sowieso een moeilijk seizoen zal worden. Elke wedstrijd is lastig voor ons, want we horen misschien niet eens op dit niveau thuis.”

Aanvoerder Jan-Pieter Hartog verloor nog nooit met dergelijke cijfers: ,,Dit is de meest kansloze nederlaag, maar niet de meest pijnlijke. Dat was de 7-1 met IJsselmeervogels in de derby tegen Spakenburg, maar deze ontluisterende nederlaag komt keihard aan. We zijn aan alle kanten voorbij gelopen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie