Volg ons
FC Lisse haalt 2 spelers

Tweede Divisie

Valk blijft alsnog bij FC Lisse na actie van supporters

Valk blijft alsnog bij FC Lisse na actie van supporters

Grote opluchting bij de supporters van FC Lisse. Justin Valk blijft toch ook komend seizoen op Ter Specke. De 25-jarige verdediger besloot eerder dit jaar nog te vertrekken nadat hij geen nieuwe aanbieding kreeg, maar na een sterk slot van de competitie kwam de technische commissie alsnog met het aanbod om te blijven.

Knokte zich terug in de basis

Valk kende een wisselend seizoen bij FC Lisse, waar hij aanvankelijk niet voorkwam in de plannen van trainer Robbert de Ruiter. Aan het einde van de competitie knokte de mandekker zich terug in de basis en speelde hij een aantal puike wedstrijden. De beloning volgde recent middels een nieuw contract voor komend jaar.

Acties met spandoeken

Met name de achterban van de geel-blauwen zal dolgelukkig zijn met de verlengde samenwerking. Valk speelt reeds vijf jaar voor FC Lisse en is geliefd bij de supporters. Afgelopen maanden maakten zij met spandoeken en een actie op Facebook duidelijk dat ze graag Valk langer op Ter Specke willen zien. En met succes.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie